Oplev glæde - hver dag!

Hvorfor ønske at opleve glæde hver dag?

 • For at have det godt.
 • For at få og have overskud.
 • Fordi du, når du fokuserer på noget, der, for dig, er positivt, lidt efter lidt, vil få det godt, bedre eller endnu bedre.
 • Fordi du, når du oplever glæder hver dag, hen ad vejen, vil øge dit mod og din lyst til at finde og udfolde dine iboende talenter og dine inderste ønsker.
 • Fordi du, når du er glad og derved har overskud, kan gøre mere af det du gerne vil og, nærmest naturligt og med lethed, omsætter du dit overskud til mål, som du gør hvad du må gøre for at nå og få.

Rul ned på denne side for at læse om hvordan det foregår.

6 uger bliver til 14 uger…

Vælger du at deltage i Oplev glæde - hver dag forløbet får du min intense opmærksomhed i 6 uger, OG, du skal selv være aktiv i mindst 14 uger.

Du får nemlig mulighed for at opleve, hvad det gør ved dig - hver dag - i minimum 3 måneder, at skrive noget positivt i en særlig notesbog: "Min Positive Dagbog".

Du har opgaven 'at skrive Positiv Dagbog' hver dag, for at opnå noget ekstra, mens du langsomt bliver introduceret til redskaber, der vil kunne gøre det muligt for dig, at beslutte dig for, at leve dit liv med et fokus på at anvende Bevidst Positiv Tænkning.

Når du vælger 6-ugers forløbet: Oplev glæde - hver dag - får du mulighed for at få inspiration til, hvad du kan skrive, samt idéer til hvornår og hvordan, du nemt kan gøre det.

'Kommer du til at glemme' at skrive noget positivt en eller flere dage - kan du få idéer til at komme igang igen, eller få støtte til at finde ud af hvorfor, du 'alligevel ikke gør det, du gerne vil'.
I denne sammenhæng er 'at gøre det du vil', at skrive i din Positive Dagbog, men, de svar du får (fra dig selv) kan vise sig at være brugbare på andre områder af dit liv.

Hvad kræver det af dig?

Måske er du forpustet efter at have læst, at du skal skrive noget i din Positive Dagbog - hver dag

Måske er det positivt at være forpustet ??? Det positive kan være, at du kan mærke, hvordan du har det …

Det kræver eller forudsætter:

 • at du bruger minimum 2 minutter hver dag til at skrive i din Positive Dagbog, hvilket du kan gøre morgen, middag, aften eller nat, som det passer dig bedst
 • at du bruger cirka 20 minutter hver gang du vil undersøge metoderne listeteknik og/eller at skrive Positive Selvbekræftelser
 • at du bruger cirka 45 minutter til at deltage i de fælles onlinesamtaler 3 søndage aftener fra kl. 20.

Når du er tilmeldt, får du besked om de aktuelle datoer for gruppeforløb. Vælger du at deltage i forløbet på et tidspunkt, hvor der ikke er et gruppeforløb, vælger du og jeg 3 datoer og tidsrum, der passer for os begge.

Du får også andre redskaber

I forløbet bliver du også introduceret til metoden Listeteknik, som er en måde at stille dig selv spørgsmål på samt få svar, som du ikke kan tænke dig til.

Når du vælger at ville anvende Bevidst Positiv Tænkning i dit liv, vil du også kunne få øje på tankeformer eller tidligere dårlige oplevelser. Negative eller begrænsende tankeformer eller tidligere tunge erfaringer kan virke som en bremse for det, du gerne vil.

Når du ser, hører eller lægger mærke til 'det, der ikke er positivt', har du måske en nøgle til at forstå, hvorfor dit liv er, som det er, eller har været, som det har været.

Hver gang vi får øje på en erfaring eller en tankeform, der gentager sig i vores liv, har vi mulighed for at spørge os selv: "Hvad ville det modsatte positive være" Eller "hvordan vil jeg gerne have, at det skal være".

Når vi, gennem opmærksomhed og nogle gange samtale med os selv eller andre, finder frem til, hvad vi gerne vil, så kan vi formulere vores mål som Positive Selvbekræftelser.

Positive Selvbekræftelser er ønsker eller mål, som vi ønsker at nå, der er formuleret som om de allerede er nået.

Et eksempel på en Positiv Selvbekræftelse

Du ønsker at skrive Positiv Dagbog hver dag.
Du siger derfor til dig selv: "Jeg skriver Positiv Dagbog hver dag".

"Jeg skriver Positiv Dagbog hver dag" er et udsagn.
Enten er det allerede sandt, eller det er endnu ikke sandt.

Er udsagnet endnu ikke sandt bruger du det som et frø.
Symbolsk sår du dit mål, som du ville så et fysisk frø, i din bevidsthed.

Sår du et blomsterfrø forventer du at det spirer, vokser op, og at der på et tidspunkt vil være en blomsterknop, der senere springer ud og bliver til en blomst.

Sår du et gulerodsfrø, 'forudser' du, at du på et tidspunkt vil kunne trække en gulerod op af jorden. Du forestiller dig måske også lyden, når du gnasker guleroden. Smagen. Den følelse, det er i dine hænder, når du vasker eller skræller den.

Selv om du kun lige har sået et frø, så er du allerede forventningsfuld og forvisset om at det, du forestiller dig, vil ske, sker. Altså at frøet spirer og bliver til den slags, som frøet nu er.

Det samme kan vi gøre med vores tanker og ønsker.

Det vi tænker bliver, som blomster- og grønsagsfrø, til det, det er forudbestemt til at blive.

Så når du tænker: "Jeg skriver Positiv Dagbog - hver dag" så er det dit frø, dit mål, det du skal se frem til bliver til din virkelighed.

Ligesom med blomsterfrøet eller gulerodsfrøet, så tænker du på det og ser frem til at du 'ser dig selv' skrive Positiv Dagbog - hver dag.

I det intense 6-ugers fokus vil du få mere information og flere eksempler på, hvordan du kan finde, formulere og anvende Positive Selvbekræftelser.

Målet i dette forløb er, at du skriver noget positivt i Din Positive Dagbog - hver dag.

Skulle det ikke være sandt straks, vil du få idéer til, hvordan du kan glæde dig over - NÅR - du gør det. (Ganske, som du glæder dig ved tanken om at din gulerod gror, uden hele tiden at trække den op for at se, OM den virkelig gror …)

Når du holder øje med dig selv, vil du på et tidspunkt SE, at du faktisk skriver Positiv Dagbog - hver dag.

Indtil da, har du mulighed for at lære mere om dig selv, og måske bliver det en personlig ud-viklings-rejse, hvor du måske bliver klar over, hvorfor du ikke indtil nu har turdet opleve glæder eller at være glad - hver dag …

De 6 intense uger begynder, når du er klar.

Nogle tidspunkter på året tilbyder jeg denne mulighed til mange på en gang. Hvis du ønsker at få besked om, hvornår der er udsigt til, at en gruppe vil følges ad for at opleve glæde - hver dag - så send en besked til mig via info@birgitmaanestraale.dk

Det samme gør du, hvis du er klar til at begynde dit 6-ugers intense fokus nu. Skriv til info@birgitmaanestraale.dk

Praktisk

Sådan bliver 6 uger til 14 uger:

De første 3 uger skriver du til mig hver dag, hvor du fortæller mig 'hvordan det går', eller - du vælger at være med i en facebookgruppe hvor kun inviterede medlemmer kan se, hvad hinanden skriver. Du kan også gøre begge dele.

Efter de 3 uger skriver du selv Positiv Dagbog - og, deler, hvis du vil, dine oplevelser med andre i facebookgruppen i 4 uger.

Så har du min opmærksomhed igen i en hel uge.

Herefter skriver du selv i 4 uger, hvorefter vi bruger 2 uger til at 'samle op' på dine (og alles erfaringer i de perioder, hvor en gruppe følges ad), samt at lægge planer for - din fremtid.

Vil du f.eks.

 • blive ved med at skrive Positiv Dagbog?
 • holde kontakt med en eller flere andre (hvis du følges med en gruppe).
 • deltage i et nyt forløb, hvor vi bygger videre på det momentum, du nu har, så du kan bruge dine gode oplevelser som afsæt for at sætte nye mål - for at nå dem.

Du satte dig det mål at skrive Positiv Dagbog hver dag, du gennemførte det, og du lærte noget om dig selv undervejs. Hvordan kan du bruge dine erfaringer til at tage et eller flere skridt i den eller de retninger, som du virkelig gerne vil? Det snakker vi også om de sidste 2 uger af dette forløb..

Du kunne f.eks. ønske at få klarhed og redskaber til at finde, gøre, få og nå det, du gerne vil …

Mere praktisk

Undervejs vil du få mulighed for - oftest en søndag aften kl. 20 - at være med til en onlinesession, hvor de, der deltager, fortæller om deres erfaringer med at skrive Positiv Dagbog, og hvor jeg svarer på spørgsmål fra dig og eventuelle andre deltagere.

Hvis du eller vi har lyst, kan vi også læse op fra vores Positive Dagbøger. IKKE for at prale eller overgå hinanden, blot for at opleve, hvad det gør ved os selv - at dele vores opsamlede positive oplevelser.

Onlinesessionerne vil vare cirka 30-45 minutter og vil foregå via et program, der hedder Zoom eller via Skype eller lign.
Det er nemt at være med. Jeg sender dig et link, som du trykker på, og så kan du høre hvad jeg siger, på det tidspunkt onlinesamtalen begynder (og varer).

Der er også mulighed for, at du kan deltage i samtalen, hvis du har en computer med mikrofon.

Du vil kunne deltage i mindst 3 onlinesamtaler sammen med andre i dit 6-ugers forløb.

Har du brug for at tale med mig privat, kun du og jeg, kan du tilkøbe coaching via telefon, Skype eller zoom. Er du interesseret, finder vi en pris, der passer for os begge.

Er du klar til at opleve mere glæde hver dag?

Skriv til info@birgitmaanestraale.dk nu.

Formålet med dette forløb er, at skabe et fundament for at anvende Bevidst Positiv Tænkning.

Bevidst at vælge 'at tænke positivt' vil, for de fleste, gøre ikke-positivt synligt, hvilket indimellem kan være 'lidt rystende'. Derfor er det rigtig klogt at have et solidt fundament og redskaber til at bevare ro og glæde.
At skrive Positiv Dagbog - er en måde at bevare ro, overblik og glæde på.

Sådan foregår det:

 1. Du skriver til mig, at du (måske) er interesseret
 2. Jeg sender dig nogle spørgsmål for at kunne hjælpe dig bedst muligt.
 3. Hvis du vil, taler vi sammen i telefon eller via Skype eller zoom i cirka 20 minutter. Her afklarer vi om dette er det rette for dig, nu.
 4. Du beslutter dig - og, vi går i gang med at fokusere på at opleve glæde - hver dag.

Du må skrive til mig når du vil. Jeg svarer dig på hverdage i den periode, hvor vi følges ad i de 6 intense uger og måske også lidt i de uger, hvor du selv fokuserer.

Hvad koster det?

Pris: 8.847kr. (inkl. moms}

Prisen er gældende pr. 5. oktober 2018.

Prisen inkluderer

 • Forsamtale på cirka 20 minutter via telefon, Skype eller zoom hvor du kan få svar på alle spørgsmål, du måtte have og, hvor vi kan afklare om dette forløb er det rigtige for dig nu.
 • Fri adgang til at skrive til mig via email alle 14 uger. Fortæl - kort - hvordan det er for dig at skrive Positiv Dagbog. Fortæl om dine glæder, overraskelser og eventuelle reaktioner
 • Via emailkorrespondancen har du mulighed for at få forslag til formulering af personlige Positive Selvbekræftelser
 • 3 indledende uger, hvor du skriver til mig hver dag og får umiddelbar respons
 • 1 uge cirka midtvejs, hvor du skriver til mig hver dag og får umiddelbar respons
 • 2 intense uger til sidst, hvor vi evaluerer, og hvor jeg guider dig til selv at sætte mål for at nå dem. F.eks. at vælge at ville fortsatte den gode vane, at skrive Positiv Dagbog - hver dag. Men, jeg lytter til dig og støtter dig i at finde et eller flere mål, samt at finde et delmål, du kan overskue at gå igang med umiddelbart eller snart.
 • Desuden vil du få tips til litteratur, der kan inspirere dig til selvudvikling og/eller målopnåelse
 • Du vil modtage inspirations- og faktavideoer i det tempo de produceres.

Send dit forslag til dato, du ønsker at begynde, eller kom på invitationslisten, så du får besked, når en gruppe begynder.

Læs generelle vilkår her.

For at få svar på dine spørgsmål, eller for at lave en aftale om en dato, hvor du gerne vil begynde, skriver du til info@birgitmaanestraale.dk

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.