20 dages fokus på dig og det du gerne vil!

Bliv holdt i hånden (og i ørerne) mens du skriver Positiv Dagbog og øger din viden om fordele ved at anvende Bevidst Positiv Tænkning.

Opnå klarhed, glæder og positivitet - i en udveksling med mig, Birgit Månestråle - samtidig med, at du aktivt laver skriveøvelser.

Vil du igang for første gang, eller vil du igang igen, fordi du har en fornemmelse af, at det faktisk, med (lidt) støtte, vil kunne være rigtig godt for dig, så vælg 20 dages fokus på dig og det du gerne vil for at blive bedre ven med dig selv samt for at opleve, at Bevidst Positiv Tænkning faktisk 'gør noget ved dig'.

Når du vælger 20 dages fokus på dig og det du gerne vil

 • lærer du i dit tempo
 • kommer du godt igang med både at skrive Positiv Dagbog samt formulere og anvende Positive Selvbekræftelser
 • øger du din generelle viden om Bevidst Positiv Tænkning og Visualisering
 • øger du din viden om dig selv, hvad der gør dig glad og hvad du - virkelig - gerne vil.

Du kan vælge et eller flere moduler à 20 dage.

20 dages fokus på dig og det du gerne vil er støtte, viden, redskaber og vejledning til at skrive Positiv Dagbog og til generelt at anvende Bevidst Positiv Tænkning for at få og nå det DU gerne vil og/eller for at få det godt, bedre eller endnu bedre.

Du kan vælge at være i kontakt med mig: Hver dag, hver anden dag eller en gang om ugen. Dine 20 dages fokus skal være gennemført inden for 20 uger.

Udover 20 dages udveksling via e-mail får du

 • 1 indledende samtale på ca. 20 minutter via telefon eller Skype (før du beslutter dig)
 • Mulighed for - før du beslutter dig - at stille spørgsmål via e-mail til info@birgitmaanestraale.dk
 • 3 samtaler (også via telefon eller Skype) a cirka 20 minutter, gennemført indenfor 6 måneder fra køb
 • Litteraturforslag, metodebeskrivelser og arbejdsark
 • Mulighed for medlemskab i en 'hemmelig' facebookgruppe for personer, der aktivt skriver Positiv Dagbog, sætter mål og som tager skridt mod at nå målene ved at anvende Positive Selvbekræftelser og andre hjælperedskaber.

Vælg den mængde opmærksomhed, der passer bedst for dig

Vælg forløbet 'som det er' eller vælg mellem en broncepakke, en sølvpakke og en guldpakke.
Læs om pakkerne her.

At skrive Positiv Dagbog er en lille stille hemmelighed, der kan hjælpe dig til at få og have mere glæde, selvtillid og bedre livskvalitet. Din tidsinvestering er cirka 5 minutter hver dag.

At formulere og aktivt anvende Positive Selvbekræftelser er som at have en have, hvor jorden må gøres klar, før der kan sås frø, og når et frø er sået, skal det tilses, vandes og gives plads til at vokse.

Når vi sår et blomsterfrø får vi en blomst.
Når vi symbolsk sår en positiv tanke, så får vi, lidt efter lidt, et positivt resultat.

Sådan foregår det

Begynd i dag. Skriv noget positivt i en notesbog, som du navngiver "Min Positive Dagbog" eller dit navn + s + Positive Dagbog. F.eks. Birgits Positive Dagbog.

Vælg mig som din livline og personlige sparringspartner i 20 dage. Lad mig, gennem aktiv udveksling med dig via e-mail og evt. samtaler over telefon eller Skype, støtte dig i at skrive Positiv Dagbog og at lære dig at anvende Positive Selvbekræftelser.

Bliv også inspireret til – generelt – at sætte mål for at nå dem, eller for at nyde alt det du kan nå at nyde, og at lære fordi du har sat dig et mål.

At sætte mål giver os retning, og når vi går i den retning, vi gerne vil, oplever vi så meget undervejs, at det ’at nå målet’ måske bliver mindre vigtigt … fordi, alt allerede er godt.

Dine 20 dages fokus er en lærerig proces med ’skræddersyet’ fokus på dig, dit udgangspunkt og dine ønsker og drømme.

Du køber adgang til at ’være under mine vinger’ i moduler af kontakt på 20 hverdage.
Du vælger selv hvor mange moduler, vi skal være i kontakt.
Vi begynder, når det passer for os begge.

Indhold af første modul

 1. Du begynder at skrive Positiv Dagbog, når du vil. Nu f.eks.
 2. Vi taler sammen i telefon eller via Skype i ca. 20 minutter (gratis) for at få en fornemmelse af hvem det er vi følges med, du og jeg. (Aftal et tidspunkt der passer for dig ved at sende en besked via info@birgitmaanestraale.dk)
 3. Du får forslag til litteratur/ ressourcer gennem hvilken du kan få viden om hvordan Visualisering og Positive Selvbekræftelser virker.
 4. Du introduceres til metoden: Listeteknik og jeg viser dig hvordan du kan anvende Positive Selvbekræftelser (for at) (samt) til at få og nå det, du gerne vil.
 5. Du vil generelt blive introduceret til begrebet Bevidst Positiv Tænkning.

Efterfølgende moduler har næsten samme indhold – igen (og igen…) med udgangspunkt i dig, dine behov og dine ønsker. Måske har du brug for ’at komme igang igen’ eller ’at komme videre’ med at skrive Positiv Dagbog. Eller du ønsker at undersøge, hvorfor du (alligevel) ikke gør det, du nu véd, at du gerne vil. Eller, du vil gerne – igen – have en livline, en sparringspartner, som inspiration til ’at gøre det du må gøre’. Og/ eller du vil gerne holdes i ørerne, så du faktisk gør det du gerne vil, eller måske vil du (symbolsk) holdes i hånden og blive rost for det du faktisk gør og når …

Den tid den glæde ! Først må du begynde med modul 1.

For aktuelle priser se her.
Læs generelle vilkår her.

For at få svar på dine spørgsmål, eller for at lave en aftale om en dato, hvor du gerne vil begynde, skriver du til info@birgitmaanestraale.dk

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.