Behandling af persondata

Her kan du læse, hvordan dine personlige oplysninger opbevares.

Ved tilmelding til Birgit Månestråles nyhedsbrev, den gratis emailservice: Lær dansk - hver dag eller email med fokus: Learn Danish with Ease samt når du siger ja til den gratis guide: Free guide to free resources for learning Danish, så indsamles dit navn og din e-mailadresse.

Indtil videre opbevares dine data på min computer, som det kun er muligt at få adgang til gennem indtastning af en kode, der kun er kendt af mig, Birgit Månestråle.

På sigt vil nyhedsbreve og dansklektioner blive udsendt gennem systemet EasyMe, der leverer onlinesoftware til afsendelse af nyhedsbreve, og som jeg har indgået en databehandleraftale med, for at sikre dine personlige oplysninger og rettigheder jævnfør GDPR.

Dine oplysninger deles ikke med andre.

Afmelder du dig nyhedsbrevet eller en af de 2 lær-dansk-lister, vil dine oplysninger stadig være på min computer, hvis vi har korresponderet via email. Når det er klart, at der ikke længere er noget formål med at gemme dine data, slettes dine data.

Et formål kunne f.eks. være at føre samtale via email, hvis du f.eks. ønsker et privat forslag til at få det godt, bedre eller endnu bedre, eller hvis du ønsker et forslag til dit næste skridt med at lære dansk - eller, hvis du ønsker at lave en aftale om coaching, undervisning, foredrag, workshop eller danskundervisning jævnfør de muligheder der er beskrevet på www.birgitmaanestraale.dk eller www.learndanishwithease.dk hhv. www.birgitmaanestraale/easyme.dk og www.learndanishwithease.easyme.dk

Når du klikker på et link fra zoom.us for at deltage i et møde via platformen zoom.us indsamles dit navn og din emailadresse automatisk af zoom.us og jeg har ingen indflydelse på hvordan dine data opbevares eller anvendes. Hvis du ikke ønsker at zoom.us indsamler dine dato skal du undlade at deltage i møder faciliteret af zoom.us.

Du kan bede om at dine oplysninger bliver slettet ved at skrive til info@birgitmaanestraale.dk eller info@learndanishwithease.dk

Herværende 'persondatapolitik' er gældende pr. 30. maj 2018, og, vil blive opdateret i takt med at ændringer foretages og/eller jeg bliver mere vidende om hvordan en sådan 'persondatapolitik' skal formuleres.

Ændret pr. 26. marts 2019. Tilføjet EasyMeURL'er + oplysning om zoom.us.

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.