Hvad sker der?

Hvad sker der når du deltager i den 2 eller 3-timers workshop: Tank op med Tankekort?

Læs mere om workshoppen her.

Det er faktisk enkelt:

 1. På forhånd har vi aftalt dato, tidspunkt og sted, hvor vi mødes.
 2. Hvis du har valgt at deltage i workshoppen: Tank op med Tankekort sammen med andre, har du inviteret dem plus fortalt dem, hvor og hvornår vi mødes. Du har også sørget for, at vi kan sidde ved et bord, der har en sådan højde, at vi 'kan sidde opret' i en god skrivestilling. F.eks. dit spisebord, hvis vi mødes hos dig. Du serverer (eller sørger for) vand, frugt og the. Mødes vi ikke hos dig, har du lejet/ lånt/ reserveret et mødelokale.
 3. På forhånd har du betalt for min transport til den adresse, hvor vi mødes (og hvis min rejsetid er lang, har vi også aftalt logi, som du betaler for).
 4. Så mødes vi, og
  • Hilser på hinanden
  • Præsenterer os ved navn samt hvorfor vi er kommet plus hvilke forventninger vi har til udbytte
  • Herefter viser jeg et udvalg af Tankekortene (som du kan se eksempler på her) ligesom jeg fortæller om baggrunden for, at de er skabt. Du hører selvfølgelig også om hvordan du kan bruge dem som redskab til personlig udvikling
  • Undervejs i vores samvær er det muligt at stille spørgsmål og få svar
  • Vi laver et eksperiment. Hvad sker der for dig og de øvrige deltagere ved at fokusere på ordene: Det går godt. (Og, andre udvalgte ord/sætninger/tanker) (Her får vi brug for papir og skriveredskab, som alle deltagere bedes medbringe)
  • Og: NU bliver det ekstra spændende, fordi vi vil høre hinandens indvendinger, forbehold - og, også gode erfaringer med 'at sige det, vi GERNE vil', hvilket fører til et mini-foredrag fra mig om, hvordan mekanismerne ved at anvende Bevidst Positiv Tænkning 'er'. I mit miniforedrag fortæller jeg om sammenhængen mellem Tankekort og Positive Selvbekræftelser og om hvordan du selv kan lave dine egne Tankekort med ord og sætninger, der passer til netop dig. Du vil også få indblik i hvad Visualisering er ( plus hvordan du faktisk allerede bruger Visualisering i dit liv (måske) uden at have været klar over det). Du vil også høre, hvorfor jeg mener, at det kan være en god idé, at skrive Positiv Dagbog plus hvad du kan gøre med de reaktioner, der måtte komme, når du siger det du GERNE vil
  • Der er stadig mulighed for at stille spørgsmål og få svar
  • Nu laver vi en mini-målsætningsøvelse, der forsigtigt, peger mod at tage et eller flere (små) skridt i den retning hver deltager GERNE vil. (Og, giver plads til, at det kan ske uden stress eller pres)
  • Til sidst laver vi en kort evaluering, hvor du kan sige hvad du vil. F.eks. Tak for idag. Det var inspirerende. Jeg glæder mig til …

Deltagere, der måtte ønske det, kan købe Tankekort til specialpris - og, alle har mulighed for at vælge et Tankekort som en gave.

Det er, hvad der sker.

Og, så former hver workshop sig selvfølgelig på forskellig vis, fordi det er forskellige mennesker, der deltager, og forskellige spørgsmål. der stilles. (Derfor er det også udbytterigt at være med igen og igen, fordi udbyttet er forskelligt, for den enkelte deltager, hver gang.)

Hvis du vil vide mere om 'hvad der sker' .
så send dit eller dine spørgsmål til info@birgitmaanestraale.dk

Vil du hellere tale med mig i telefonen, så skriv til samme emailadresse (info@birgitmaanestraale.dk) for at foreslå et tidspunkt mellem 8 morgen og 8 aften, hvor du i 20 gratis minutter kan stille dine spørgsmål.

Ud fra dine forslag vil jeg finde - og bekræfte - et tidspunkt, der også passer for mig.

Dbh
Birgit Månestråle .
info@birgitmaanestraale.dk

PS:
2 eller 3 timer er hvad du skal investere i en god oplevelse, der kan vise sig at være et vigtigt skridt henimod et (endnu) bedre liv med mere ro, overblik, klarhed, nærvær og glæde.

—> Lav en datoaftale ved at skrive til info@birgitmaanestraale.dk

PPS:
Ja, workshoppen kan foregå i din by, eller i min. Eller et andet centralt sted.

NB:
Ønsker du fremover at få mails direkte fra mig, så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Se mere her

Tilbage til bloggen

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.