Når fremtiden er for meget - nu

Lev mindfuldt.
Eller hedder det mindfult, det engelske begreb, der har grebet om sig også i Danmark.
Mindful, adjektiv, at være opmærksomt tilstede nu.
Mindfulness, substantiv, altid ental. Mindfulness at være opmærksom og omhyggelig.

Vær i nuet.
Grib de positive øjeblikke.
Drøm din drøm.

Hvis drømmen er, at have en god jul og et godt liv, er det så iorden at tale om det hele året?

For nogle ja. For andre nej.

En af mine nyhedsbrevsmodtagere har sendt beskeden: Afmeld Birgit Månestråles nyhedsbrev, fordi hun ikke, så tidligt på året, kan overskue at skulle tænke på julegaver (som jeg skrev om i mit seneste nyhedsbrev).

Iorden.

Forståeligt.

Og, sådan er vi så forskellige.

Jeg skrev til hende: Lad os tale om det, og vi havde en god samtale, hvor det viste sig, at jeg absolut ikke skulle tage det personligt. Hun er midt i livets efterår, der synes at gå mod vinter, og vil gerne koncentrere sig om at leve her og nu.
Tak for det fine indblik.

Andre har et årligt tilbagevendende problem, at julen og dens udgifter kommer som en overraskelse. Noget det ikke rigtig er rart ’at se i øjnene’. Det løser sig jo nok og der er (heldigvis) længe til jul. I hvert fald i januar.

Og, så er vi nogle, der søger at finde løsninger. Som f.eks. at spare op til jul, købe julegaver i løbet af året – og, øve os i at turde tale med os selv og vores nære kære om, hvordan vi kan have en god jul. Med det plus, at de færdigheder vi opnår i forbindelse med at fokusere på en god jul – at de, også, kan bruges resten af året.

Hører du til dem, der ønsker at finde løsninger, kan du glæde dig til at læse mere om dette tema: God jul + et godt liv, der udbydes som et 8-ugers forløb i oktober og november. Se første udkast til beskrivelse her.

Har du en anden drøm?

Drøm den.
Og: Tag små skridt tit – mod det, du ønsker, skal være dit.

Vil du læse mere fra mig, så tilmeld dig mit nyhedsbrev, som du kan læse mere om her.

Vil du have et tip til, hvad du kan gøre for at finde eller følge din drøm, så aftal en gratis 20 minutters samtale via info@birgitmaanestraale.dk. Foreslå et tidspunkt, der passer for dig, mellem kl. 8 morgen og kl. 8 aften.

Tilbage til bloggen

Birgit Månestråle

Lad mig vise dig, hvordan du kan finde ud af, hvad du gerne vil, og give dig inspiration og praktiske redskaber til at nå dertil.

Kontaktoplysninger
Vilkår
Priser

Har du spørgsmål?
Ring til mig på 29 31 79 01
eller skriv til info@birgitmaanestraale.dk

På min hjemmeside learndanishwithease.dk kan du læse om undervisning i dansk.